Sarımsaklı Acılı Kavrulmuş Pilav

B

Betullalc

Guest
Sarımsaklı Acılı Kavrulmuş Pilav.webp

Sarımsaklı Acılı Kavrulmuş Pilav
Malzemeler
  • 3-4 yemek kaşığı Tereyağı veya Sıvı Yağ
  • 1 Yumurta
  • 2-3 yemek kaşığı Sarımsaklı Biber Yağı
  • Yarım Demet Roka
Haşlanmış Pirinç Pilavı
  • 1 su bardağı California Calrose Pirinç
  • 2 su bardağı Su
  • ½ çay kaşığı Tuz (isteğe bağlı)
Hazırlık
  • Pirinci soğuk suyla iyice yıkayın ve 15dk suda bekletin. Ardından 1 su bardağı pirinci ve 2 su bardağı suyu tencereye koyun. Orta...

Devamı...
 
Üst