Zerdeçallı Pilav ve Fırında Levrek

B

Betullalc

Guest
IMG-20250317-WA0077.webp

Zerdeçallı Pilav ve Fırında Levrek
Malzemeler

  • 1,5 su bardağı Calrose Pirinç
  • 3 yemek kaşığı Tereyağı
  • 2 çay kaşığı Tuz
  • 1,5 çay kaşığı Toz Zerdeçal
Fırında Levrek için:

  • 4 adet levrek Fileto
  • Yarım bağ Maydanoz
  • 3 diş Sarımsak
  • 3 avuç Badem
  • 1 çay bardağı Zeytinyağı
  • 1,5 Kuru Kırmızı Biber
  • 2 çay kaşığı Tuz
  • 1,5 çay kaşığı Karabiber
Hazırlık

  • Pirinçler yıkanıp süzülür, tavada zeytinyağı ve...

Devamı...
 
Üst